ARRONET 18 C + Suzuki DF115-BTGL

Arronet 18 c hade sin premiärvisning våren 2018. Den har som de större Arronet båtarna flera bekvämligheter i standard som dieselvärmare, navigator, vindrutetorkare mm.

Den stora takskjutluckan i kombination med ”måsvingeluckan” i aktern ger en bra känsla av öppen båt när sommaren värmer skärgården.

Skrovet bygger på den uppskattade modellen 18 spo och 18 sp som är omtyckt för sin mjuka gång och stadiga uppträdande. Topplanternan sitter med ett snabbfäste och är fällbart. Även på denna modell sparar vi inte på svetstråden utan båtarna är byggda på samma rejäla sätt som de större båtarna.

PRIS FRÅN 599 900 kr

Arronet-18-C_2019_Action-6_mini
Arronet-18-SPO_2019_Action-13mini

ARRONET 18 SPO + Suzuki DF115-BTGL

Arronet 18 spo har två pulpeter placerade ut mot skrovsidorna. Ni sitter bekvämt i de bägge stolarna som har halva sittytan uppfällbar för att kunna stå och köra om så önskas. Skrovets fina konstruktion medför tyst och mjuk gång och ger en känsla av en betydligt större båt med sitt uppförande i sjön.

Komplettera med en dörr (tillval) mellan pulpeterna och öka vindskyddet ytterligare.
Många stuvutrymmen finns ombord som standard och det går även att komplettera med fler stuvar som även kan tjänstgöra som extra sittplatser.

Arronet 18 spo kan inte jämnföras med många andra båtar eftersom den är byggd som en större båt med bla svetsade räcken av 40 mm rör och många andra rejäla detaljer.

PRIS FRÅN 426 900 kr