Auktoriserad verkstad för Suzuki, Indian och Victory

Vi strävar efter att endast använda originaldelar i verkstaden. De märken vi kan plocka hem originaldelar är följande; Suzuki, Indian, Victory, Yamaha, Kawasaki, Honda, Mercury, Tohatsu, Mariner, Evinrude Johnson mm.

LT-A750XPZL9_cut1

Service

Lämna in din båt, mc eller atv till oss för service! Vi är auktoriserade för Suzuki, Indian och Victory men självklart servar vi alla märken. Vi använder oss utav originaldelar till ditt fordon!

Suzuki-utombordare-DF150AP-HR-659x1024

Konservering

När du tagit upp båten för säsongen och det är dags för service, kan du lita på att vi även väljer att konservera motorn. Detta för att den på våren ska vara i lika fint skick och lika lättstartad som tidigare!

vinterförvaring

Vinterförvaring

Många kunder gillar att vi har en helhetslösning. Vi kan ombesörja sjösättning, upptagning, service inklusive konservering samt även vinterförvaring. Vi erbjuder vinterförvaring både för komplett båtpaket, lösa utombordare samt mc och atv!

Försäkringsskador

Är det så att olyckan varit framme? Grundstötning med båten, vält motorcykel på uppfarten?

Oavsett anledning så utför vi försäkringsreparationer på motorcyklar, båtar, utombordare, atv och mopeder!

Vi har gedigen erfarenhet och samarbetar med försäkringsbolagen som finns på marknaden!

Hur går ett försäkringsärende till?

Steg 1: Du kontaktar ditt försäkringsbolag efter olyckan och får därmed ett skadenummer på ditt ärende. Vid detta steg får du reda på din eventuella självrisk.

Steg 2: Du kontaktar oss för tidsbokning där vi går igenom fordonet och du lämnar in skadenummer till oss.

Steg 3: Vi sammanställer en skadekalkyl och skickar in denna tillsammans med foton på skadorna till ditt försäkringsbolag.

Steg 4: Efter beslut hos försäkringsbolaget får vi som verkstad ett skadesvar och det är efter detta som vi bokar fordonet för reparation.

Ibland beslutar försäkringsbolaget om eventuella åldersavdrag, vilket innebär att för en reparation kan du som kund behöva betala mer än självrisken. Åldersavdrag anges i procent på nya delar. Om detta sker så återkopplar vi till dig för ditt godkännande innan vi påbörjar arbetet!

Steg 5: När fordonet är klart hos oss får du information om detta. Samtidigt som du hämtar ditt fordon betalas eventuell självrisk direkt i vår butikskassa.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig!

verkstad

Högsäsong i verkstaden

Tänk på att vara ute i god tid, gärna ett par veckor innan, för att boka din service! Under högsäsong är det inte ovanligt med 3 veckors framförhållning. Vi försöker i möjligaste mån att ha akuttider lediga men dessa brukar försvinna i rykande fart!

Ring oss på 0499-131 70