Auktoriserad verkstad för Suzuki, Indian och Victory

Vi strävar efter att endast använda originaldelar i verkstaden. De märken vi kan plocka hem originaldelar är följande; Suzuki, Indian, Victory, Yamaha, Kawasaki, Honda, Mercury, Tohatsu, Mariner, Evinrude Johnson mm.

LT-A750XPZL9_cut1

Service

Lämna in din båt, mc eller atv till oss för service! Vi är auktoriserade för Suzuki, Indian och Victory men självklart servar vi alla märken. Vi använder oss utav originaldelar till ditt fordon!

Suzuki-utombordare-DF150AP-HR-659x1024

Konservering

När du tagit upp båten för säsongen och det är dags för service, kan du lita på att vi även väljer att konservera motorn. Detta för att den på våren ska vara i lika fint skick och lika lättstartad som tidigare!

vinterförvaring

Vinterförvaring

Många kunder gillar att vi har en helhetslösning. Vi kan ombesörja sjösättning, upptagning, service inklusive konservering samt även vinterförvaring. Vi erbjuder vinterförvaring både för komplett båtpaket, lösa utombordare samt mc och atv!

verkstad

Högsäsong i verkstaden

Tänk på att vara ute i god tid, gärna ett par veckor innan, för att boka din service! Under högsäsong är det inte ovanligt med 3 veckors framförhållning. Vi försöker i möjligaste mån att ha akuttider lediga men dessa brukar försvinna i rykande fart!

Ring oss på 0499-131 70