SUZUKI KINGQUAD EDITION

KingQuad LT-A750 och LT-A500 är grymma ATV-maskiner redan i grundutförandet. Nu kommer de i tre specialutrustade editions, inspirerade av den japanska mytologin. Edition modellerna finns tillgänga endast i samband i köp av ny ATV. Vilket edition-paket väljer du Kitsune, Ushi eller Kuma?

Paketetpriser avser endast tillbehör och gäller vid köp av ny maskin av årsmodell 2022 eller 2023.

Läs mer här

Editionpaket

LT750 utrustad med Edition paketet KUMA & hjulkit LOCKOUT >

KingQuad LT-A750 och LT-A500 är grymma ATV-maskiner redan i grundutförandet. Men med ett av editions-paketen och tillbehör som hjulpaketet LOCKOUT blir de snäppet grymmare!

Editionpaket

SWEDISH HUNTING EDITION

Som medlem i Svenska Jägareförbund erbjuds du att köpa en specialutgåva av modellerna, Suzuki KingQuad LTA500 samt Suzuki KingQuad LTA750. Suzuki KingQuad Swedish Hunting Edition erbjuds i följande varianter.

Suzuki KingQuad Swedish Hunting Edition kan erbjudas av samtliga modeller och färger utifrån 2023-års modellutbud.

 

I samtliga editionsmodeller ingår följande tillbehör:

Novawinch Fenix 25 winch

Lågt vinschfäste fram

Hasplåt i HDPE plast med överlägsen hållbarhet och glid över stubbar

Swedish Hunting Edition-dekal

Läs mer

Bygg din ATV

Bygg enkelt ihop ditt ATV-paket och lägg till den utrustning och tillbehör du vill ha. Du kan själv montera tillbehören eller så löser vi det, kostnad för montering tillkommer då.

Vi reserverar oss för prisändringar och eventuella felskrivningar.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Bygg din ATV
Priser
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

Modeller

KINGQUAD LT-A750XPZS 2023

KINGQUAD LT-A750XP 2023

Finns i flera färger

KINGQUAD LT-A500XPZS 2023

KINGQUAD LT-A500XP 2023

Finns i flera färger

KUNG PÅ JOBBET.
KUNG PÅ FRITIDEN. KUNG. PUNKT.

Suzuki har mångåriga erfarenheter inom ATV och modellen KingQuad har ända sedan 1991 satt standarden för hela ATV-världen! Tack vare den moderna vätskekylda motorn med elektroniskt insprutningssystem får man mer kraft än tidigare.

Chassi

Inför den nya modellen av KingQuad genomfördes stora förändringar på bland annat framfjädring, styrsystemet, servostryning, ramen och den bakre stabilisatorn! Tack vare detta finns där bra komfort för de långa arbetspassen och det känns lätt att köra i olika terrängförhållanden. Modifieringarna har även gjort att dragvikten ökat med 150 kg, vilket innebär en ökning med hela 33%, total dragvikt på 600 kg!

Motor

Stark motor som passar sig ypperligt bra inom lantbruks- samt offroadkörning. Jetstråle-oljekyld kolv förbättrar motorns hållbarhet.

LT-A750XPZL9_cut1
LT-A750XPZL9_cut2
  • Styrmonterad strålkastare
  • LED bakljus
  • Multifunktions LCD-instrumentpanel
  • Dubbla ljusstarka halogenstrålkastare av multireflektortyp

7 ÅRS TRYGGHETSGARANTI ATV

Från och med årsmodell 2020 har Suzuki en förlängd trygghetsgaranti på hela 7 år för nylevererade terränghjulingar av KingQuad-modell. Trygghetsgarantin omfattar motor, växellåda, drivlina och elektronik som digitala instrument, styrenheter för tändning, bränsleinsprutning och laddningsregulator.

7 års motorgaranti!

Trygghetsgarantin omfattar inte förbrukningsdetaljer som t.ex. glödlampor, batterier, strömbrytare, vajrar och damasker. Förlängd trygghetsgaranti gäller heller inte för ATV som används för tävlingsbruk eller tävlingsliknande förhållanden. Trygghetsgarantin gäller på Suzukis KingQuad modeller, upp till 7 år från leveransdatum och som är importerade av KGK Motor AB. Förutsättningen för rätt till förlängd trygghetsgaranti är att service enligt anvisningar utförts hos auktoriserad Suzukiverkstad och att föreskrifterna i instruktionsboken följts samt att ATV:n inte byggts om eller ändrats så att motor och elektronik avviker från originalutförandet. Den förlängda trygghetsgarantin  gäller även näringsidkare.